Algemeen

 Axwell /\ Ingrosso's komen binnenkort met een nieuwe EP

Axwell /\ Ingrosso's komen binnenkort met een nieuwe EP

Niet zo lang geleden releasde Axwell & Ingrosso hun nieuwe track 'I Love You', die in korte tijd een groot succes werdt. Toch blijkt dat dit niet voldoende is voor het duo en komen ze met een nieuwe EP.

Niet zo lang geleden releasde Axwell & Ingrosso hun nieuwe track 'I Love You', die in korte tijd een groot succes werdt. Toch blijkt dat dit niet voldoende is voor het duo en komen ze met een nieuwe EP. Fans hoeven er gelukkig niet heel lang op te wachten, hij verschijnt deze maand nog. 

Axwell /\ Ingrosso geven releasedatum voor nieuwe EP 

Amy Thompson, manager van Axwell /\ Ingrosso, wordt langzamerhand dagelijks doodgegooid met vragen van fans. Deze week besloot de manager er een aantal te beantwoorden en dat zorgde voor nieuwe informatie. Informatie die we uiteraard maar al te graag horen. 

"Na de release van 'I Love You' gaat het weer lekker met Axwell /\ Ingrosso en volgens Thompson stopt het daar voorlopig niet bij. Halverwege deze maand lanceren de twee opvolger 'Renegade', nog een track die op hun aankomende EP te vinden is. Trouwens, over die EP gesproken: deze wordt sneller gereleased dan je denkt. Aan het einde van deze maand kunnen we de EP verwachten van het duo.

Als dat nog niet alles is, komt ook Ingrosso nog met twee nieuwe samenwerkingen aanzetten deze maand. Kortom: genoeg Axwell /\ Ingrosso muziek de komende weken!

Trending \\

Newsletter \\

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang elke week de laatste nieuws en updates!

Instagram \\

Facebook \\