Tracks

Alan Walker geeft eigen draai aan 'That's What I like' van Bruno Mars

Alan Walker geeft eigen draai aan 'That's What I like' van Bruno Mars

Zijn monsterhit 'Faded' heeft 1 miljard views op Youtube en hij heeft een plek in de India tour van Justin Bieber. Je kan dus wel zeggen dat het ontzettend lekker gaat met Alan Walker.

Wat krijg je als je het nummer 'Thats's What I Like' van Bruno Mars laat remixen door Alan Walker? Juist, een megahit! Hij heeft 'That's What I Like' van Bruno Mars in een nieuw jasje gestoken. Zijn monsterhit 'Faded' heeft 1 miljard views op Youtube en hij heeft een plek in de India tour van Justin Bieber. Je kan dus wel zeggen dat het op dit moment ontzettend lekker gaat met Alan Walker.

Bruno Mars - 'That's What I Like (Alan Walker Remix)'

Wat krijg je als je de sound van Alan Walker toevoegt aan een track van Bruno Mars? Een hele nieuwe track! 'That's What I Like' heeft dezelfde opbouw als het origineel, maar komt toch met een heel ander leger van drums, synths en basses. In uiterst positieve zin, want het nummer krijgt op die manier een hele andere feeling. Je hoort vaak tracks en remixes die aan het begin veel belovend zijn, maar met een niet passende drop. Daar komt de kwaliteit van Alan Walker naar boven. De drop past perfect bij het origineel en weet de stijl van de remix lekker te vertolken. Kortom: Alan Walker heeft een geweldige track gemaakt van 'That's What I Like', die van zichzelf al geweldig is. 

Bekijk de remix hieronder! 


Trending \\

Newsletter \\

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang elke week de laatste nieuws en updates!

Instagram \\

Facebook \\