Algemeen

Armin van Buuren krijgt eigen documentairereeks op RTL4

Armin van Buuren krijgt eigen documentairereeks op RTL4

RTL4 zendt vanaf maandag een documentairereeks uit over Armin van Buuren. De titel: Armin van Buuren is Mr. Perfect. In aanloop naar zijn jubileumconcerten in de toekomstige Johan Cruyff Arena volgt de zender hem bij de voorbereiding.

RTL4 zendt vanaf maandag een documentairereeks uit over Armin van Buuren. De titel: Armin van Buuren is Mr. Perfect. In aanloop naar zijn jubileumconcerten in de toekomstige Johan Cruyff Arena volgt de zender hem bij de voorbereiding. De dagen voor zijn optredens zien we drie documentaires met een live-verslag van het optreden als slotstuk. 


Eerste solo artiest die de Arena uitverkoopt!

Armin van Buuren is de eerste solo-artiest die de Johan Cruyff Arena uitverkoopt. De documentaire geeft een inkijk gegeven in het leven van de dj die dit jaar 20 jaar in het vak zit en veertig is geworden. Hoe is zijn carrière begonnen en wat heeft hij moeten opgeven om te komen waar hij nu is? Hoe gaat hij om met de druk en verwachtingen nu hij al vijf keer tot de nummer één dj ter wereld verkozen is? Waar haalt hij tegenwoordig de kick uit? En wat staat er nog op zijn bucketlist?

Uitzending: ‘Armin Van Buuren Is Mr. Perfect’, maandag 8 mei t/m vrijdag 12 mei om 00.10 uur bij RTL 4 ‘Armin Only: Live vanuit de Arena’, zaterdag 13 mei om 21.30 uur bij RTL 4

Trending \\

Newsletter \\

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang elke week de laatste nieuws en updates!

Instagram \\

Facebook \\