Tracks

Blasterjaxx releast nieuwe track 'Black Rose'

Blasterjaxx releast nieuwe track 'Black Rose'

Blasterjaxx komt binnekort met haar nieuwe XX Files-EP aanzetten en één van de tracks die op de EP staat is 'Black Rose'.

Blasterjaxx komt binnekort met haar nieuwe XX Files-EP aanzetten en één van de tracks die op de EP staat is 'Black Rose'. Het nummer is gemaakt in samenwerking met Jonathan Mendelsohn en weet de heerlijke Blasterjaxx-sound weer top te vertegenwoordigen. 

Blasterjaxx feat. Jonathan Mendelsohn - 'Black Rose'

Via hun eigen Maxximize Records releast Blasterjaxx de nieuwe track 'Black Rose'. Het nummer komt op de XX Files-EP te staan. Dit is overigens niet het eerste nummer wat we van de EP te horen hebben gekregen. Eerder al releasde het Nederlandse duo de tracks 'Collide' en 'More'. Ook is dit niet de eerste samenwerking met Jonathan Mendelsohn. Eerder maakte Blasterjaxx al het nummer 'Ghos In The Machine' met de artiest. 

Wanneer je aan iemand uit moet leggen wat de sound van Blasterjaxx en Jonathan Mendelsohn is, dan moet je simpelweg 'Black Rose' laten horen. Het nummer vertegenwoordig de typische sounds op zijn best. Big-room sounds worden vanuit alle hoeken door het nummer gesmeten en zijn versterkt met harde synths en krachtige basslines. Een uitstapje naar de Big-Room hype van 2013 zou deze track het beste kunnen beschrijven. Plak daar de vocals van Mendelsohn aan vast en je hebt een heerlijk nummer. 

Check 'Black Rose' hieronder! 


Trending \\

Newsletter \\

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang elke week de laatste nieuws en updates!

Instagram \\

Facebook \\