Events

Disclosure als resident op Ibiza deze zomer!

Disclosure als resident op Ibiza deze zomer!

Na het nieuws dat Disclosure het een tijdje voor gezien houden waren veel fans bedroefd. In een bericht melde het duo dat zij...

Na het nieuws dat Disclosure het een tijdje voor gezien houden waren veel fans bedroefd. In een bericht melde het duo dat zij het in 2017 rustiger aan gaan doen en dat betekent minder touren en minder shows. Na een aantal EP’s en twee geweldige albums verdienen ze ongetwijfeld rust. Toch is het jammer dat we ze dit jaar amper meer meer live gaan zien.

Hoe 2017 eruit gaat zien voor Disclosure

Gelukkig betekent dat niet dat ze compleet van de radar verdwijnen. Eerst geven ze nog hun Wild Life festival op 9 en 10 juni in Brighton. Ze lanceerden het Wild Life concept al in 2014 dat uitgroeide tot een tweedaags festival met artiesten zoals Clean Bandit, Eric Prydz, Zara Larsson, Jess Glynne en natuurlijk Disclosure.

Daarnaast kwam laatst naar buiten dat het duo een residency heeft bij club DC-10 op Ibiza. Dit houdt in dat de heren in de periode 21 juli tot 11 augustus een aantal shows houden. Er is belooft dat de line-up van beide avonden het extra speciaal. 

‘A few weeks ago we announced that we’d be taking some time out to relax after seven solid years of touring and releasing music. We also mentioned we’d have a couple of very special things to come throughout 2017 and this is one of them… A residency at one of our favourite and best clubs in the world, DC-10 Ibiza.’

Trending \\

Newsletter \\

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang elke week de laatste nieuws en updates!

Instagram \\

Facebook \\