Events

Disneyland Paris organiseert eigen festival met grote namen

Disneyland Paris organiseert eigen festival met grote namen

Disneyland Paris organiseert dit jaar hun eigen festival midden in het studio's park. Disneyland Parijs heeft vorige week bekend gemaakt dat ze het dancefestival Electroland gaan organiseren.

Disneyland Paris organiseert dit jaar hun eigen festival midden in het studio's park. Disneyland Parijs heeft vorige week bekend gemaakt dat ze het dancefestival Electroland gaan organiseren. Op zaterdag 8 juli is de sprookjeswereld het toneel van een grote show met artiesten als Steve Aoki, NERVO, Michael Calfan en Richard Orlinski. Zij treden op op de mainstage Production Courtyard in het midden van het terrein.

Spectaculaire show

Volgens het park kunnen we een indrukwekkende show verwachten. Zo wordt op de Twilight Zone Tower of Terror spectaculaire beelden geprojecteerd. Het festival begint om 19:00 uur en eindigt om 00:00 uur. Naast het festival zijn ook alle grote attracties, barren en restaurants open van het park.

Tickets

Tickets zijn te koop vanaf 38 euro. Daarvoor kun je al vanaf 16:00 terecht in het park, zodat je alvast kan genieten van de voorpret. Interesse? Check voor meer informatie de website van Electroland. Klik hier.

Trending \\

Newsletter \\

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang elke week de laatste nieuws en updates!

Instagram \\

Facebook \\