Algemeen

Dit zijn de 6 leukste feitjes over Tomorrowland

Dit zijn de 6 leukste feitjes over Tomorrowland

Binnenkort is het dan eindelijk weer zo ver. In juli start de 13e editie van Tomorrowland. Met ruim 1000 artiesten en 16 podiums verdeeld over twee weekenden, is Tomorrowland...

Binnenkort is het dan eindelijk weer zo ver. In juli start de 13e editie van Tomorrowland. Met ruim 1000 artiesten en 16 podiums verdeeld over twee weekenden, is Tomorrowland een van de grootste festivals ter wereld. Niet gek dat het festival in no time is uitverkocht. Alle grote dj's zijn dan ook op dit festival te vinden, Martin Garrix, David Guetta, Axwell /\ Ingrosso, Afrojack, Tiesto, dit is nog maar een kleine greep uit de honderden dj's die komen. Afgelopen jaren is er veel gebeurd op Tomorrowland, bekijk hieronder de 6 feitjes die wij voor jou op een rijtje hebben gezet.

1.
 
David Guetta, Martin Solveig, Dimitri Vegas & Like Mike, Yves V, Yves Deruyter hebben Tomorrowland nog geen een keer overgeslagen. David Guetta is begonnen in de Versuz tent en nu na een aantal jaar, is hij een van de favoriete artiesten geworden van de mainstage.

2. Carl Cox vierde zijn 50e verjaardag op Tomorrowland in 2012. Dit jaar, wordt op 29 juli de legendarische Carl Cox, 55 jaar oud.

3. Veel dj's proberen te experimenteren op Tomorrowland, het is dan ook geen geheim dat de meeste dj's dit durven te doen. Afrojack heeft eens op de Tomorrowland Breakday Sessions geëxperimenteerd onder zijn eigen naam 'Nick van der Wal'. Dit jaar staan, Cirez D, Mescal Kis, NWYR, Gouryella, Dakota op het programma. Dit zijn de aliassen van bekende artiesten, die een andere sound willen uittesten.

4. Alle bezoekers die je op Tomorrowland tegenkomt, komen uit meer dan 200 verschillende landen. Er gaan zelfs, vanuit verschillende landen, speciale Tomorrowland vliegtuigen met dj's aan boord die de hele vlucht plaatjes aan elkaar draaien.

5. Dat Tomorrowland snel uitverkocht is, dat wisten wel wel. Sommige mensen hebben daardoor helaas geen kaartje kunnen kopen. Voor de thuis blijvers heeft Tomorrowland een oplossing; livestream. Vorig jaar trok Tomorrowland via hun livestream zo'n 4,2 miljoen unieke kijkers. In totaal bereiken zij zo'n 175 miljoen mensen via hun online kanalen.

6. Op 28 juli 2013 sloot Armin van Buuren de mainstage af van Tomorrowland. Het werd nog spannend omdat de organisatie niet wist of hij het zou gaan redden. Hij kwam namelijk direct vanuit het ziekenhuis omdat hij een paar uur daarvoor vader werd van een zoon. Bekijk hieronder de video van een emotionele Armin.
Trending \\

Newsletter \\

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang elke week de laatste nieuws en updates!

Instagram \\

Facebook \\