Nieuws

DJ legende Robert Miles op 47-jarige leeftijd overleden

DJ legende Robert Miles op 47-jarige leeftijd overleden

Dj en trance-producer Robert Miles, vooral bekend van zijn hit Children uit 1996, is dinsdag op Ibiza overleden. Verschillende bronnen melden dat de...

Dj en trance-producer Robert Miles, vooral bekend van zijn hit Children uit 1996, is dinsdag op Ibiza overleden. De dj werd geboren in Zwitserland, maar woonde al enige tijd op Ibiza. Verschillende bronnen melden dat de producer is bezweken aan een mysterieuze ziekte. Miles is 47 jaar geworden.

Children

Zijn hit Children is een van de grootse dancehits uit de geschiedenis. Het was de eerste single van zijn debuutalbum Dreamland. Children stond op de eerste plaats in de hitlijsten van meer dan twaalf landen, waaronder zijn moederland Zwitserland. In Nederland steeg Children tot de derde plaats in de Top 40. Na zijn hit stapte Robert Concina, zoals hij echt heet, uit de spotlights en focuste hij zich op produceren en meer experimenteel geluid.

GESCHOKT

Op Twitter reageren bekende dj’s geschokt op zijn overlijden. ‘Sad news…RIP’, twittert Ferry Corsten. ‘Wat een bizar nieuws om mee wakker te worden’, aldus Giel Beelen.

Trending \\

Newsletter \\

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang elke week de laatste nieuws en updates!

Instagram \\

Facebook \\