Nieuws

Eerste kaarten Ultra Music Festival Miami 2018 nu al te koop!

Eerste kaarten Ultra Music Festival Miami 2018 nu al te koop!

Het is nog maar een aantal weken geleden dat iedereen los kon gaan op Ultra Music Festival, maar je kan nu alweer kaarten kopen voor UMF Miami 2018.

Het is nog maar een aantal weken geleden dat iedereen los kon gaan op Ultra Music Festival, maar je kan nu alweer kaarten kopen voor UMF Miami 2018. Volgend jaar wordt een heel bijzonder jaar! Het festival bestaat dan namelijk twintig jaar en wordt grootser dan ooit. De tickets voor het jubileumfeest zijn nu al te koop. Daarvoor moet je wel alvast gaan sparen!  

Eerste kaarten te koop UMF 2018 

Ultra heeft inmiddels de eerste kaarten online te koop gezet en de prijzen zijn pittig. Maar dat heb je er vast wel voor over. De Tier 1 tickets voor UMF 2018 gaan je zo'n 275 euro kosten. Kies je voor Tier 2, dan ben je iets meer dan 300 euro kwijt. Deze kaarten zijn beperkt beschikbaar voor geregistreerde klanten. Overigens zijn de Tier 3 tickets voor iedereen beschikbaar en gaan over de toonbank voor iets meer dan 320 euro. Wil je het jubileum als een VIP meemaken? Dan is het verstandig om je spaarrekening erbij te halen. Geregistreerde klanten betalen namelijk €1145,10 en bezoekers zonder registratie betalen €1374,15. Veel centen, maar dan heb je ook wat!

Bekijk hieronder de aftermovie van UMF 2017:


Trending \\

Newsletter \\

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang elke week de laatste nieuws en updates!

Instagram \\

Facebook \\