Video

Eindelijk gereleast: De prachtige aftermovie van Ultra Europe!

Eindelijk gereleast: De prachtige aftermovie van Ultra Europe!

Op 24 maart begint Ultra Music Festival Miami, zonder twijfel een van de allergrootste spektakels op het gebied van dance wereldwijd.

Op 24 maart begint Ultra Music Festival Miami, zonder twijfel een van de allergrootste spektakels op het gebied van dance wereldwijd. Sinds haar debuut in 1999 onderging het festival een groot aantal veranderingen, waardoor het langzaam maar zeker uitgroeide tot het grandioze meerdaagse EDM-festival dat het vandaag de dag is, met al een aantal jaar een Europese versie: Ultra Europe.

Aftermovie van Ultra Europe gereleast

Later dit jaar, van 14 t/m 16 juli om precies te zijn, viert de Europese spin-off van Ultra Miami, Ultra Europe, ook alweer haar vijfde editie. Opnieuw zal de stad Split in Kroatië het decor zijn van wat ongetwijfeld weer een spectaculaire editie van Ultra Europe gaat worden.

Afgelopen weekend verscheen ein-de-lijk de aftermovie van Ultra Europe 2016 online. In ruim 11 minuten word je meegenomen op reis door het prachtige Kroatië, inclusief beeldmateriaal van de vijf 'Destination Ultra'-events. Wedden dat je zin krijgt in de zomer?! Genieten geblazen!


Trending \\

Newsletter \\

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang elke week de laatste nieuws en updates!

Instagram \\

Facebook \\