Tracks

Geheime samenwerking tussen Diplo en Justin Bieber

Geheime samenwerking tussen Diplo en Justin Bieber

Het is normaal dat je het van de daken schreeuwt als je een nieuwe release uitbrengt. Dat is alleen niet het geval bij Diplo, deze heeft in het diepste geheim een nieuwe samenwerking geproduceerd.

Het is normaal dat je het van de daken schreeuwt als je een nieuwe release uitbrengt. Dit is alleen niet het geval bij Diplo, deze heeft in het diepste geheim een nieuwe samenwerking geproduceerd. De artiest brengt 'Bank Roll' uit, die hij maakte met Young Thug, Rich The Kid en Justin Bieber. Het is dus geen kleine samenwerking, toch besteden de makers er weinig aandacht aan.  

Diplo brengt in het geheim een release uit!

Op Twitter werd er door Diplo, Young Thug en Justin Bieber niks aangekondigd. Alleen Rich The Kid, die ook meewerkt aan het nummer, heeft de release exposure gegeven.  'Bank Roll', geproduceerd door Diplo, Boaz van de Beatz en King Henry, staat inmiddels op Diplo's Soundcloud. 

Het is moeilijk om de track te beschrijven. Dat het sterke hip-hop invloeden heeft moge duidelijk zijn als we naar de artiesten kijken. Daarnaast zit er veel percussie in het nummer. 

Beluister het nummer hieronder! 


Trending \\

Newsletter \\

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang elke week de laatste nieuws en updates!

Instagram \\

Facebook \\