Algemeen

Hardwell organiseert festival voor 100.000 kansarme jongeren

Hardwell organiseert festival voor 100.000 kansarme jongeren

'World's Biggest Guestlist' die Hardwell van 1 tot en met 3 december opnieuw organiseert in India is een bijzonder festival. Het doel van het festival? Honderdduizend kansarme jongeren uit India aan onderwijs helpen!

'World's Biggest Guestlist' die Hardwell van 1 tot en met 3 december opnieuw organiseert in India is een bijzonder festival. Het doel van het festival? Honderdduizend kansarme jongeren uit India aan onderwijs helpen! De dj is met zijn 'United We Are' de slotact op het driedaagse festival met live Bollywood- en popmuziek. En hij belooft veel dj-vrienden mee te nemen! 

Tweede editie

Het is de tweede editie van het festival. Hardwell organiseerde in december 2015 namelijk al een festival van één dag. Daarmee heeft hij zich toen ingezet voor onderwijs aan achttienduizend jongeren in India. Hardwell vertelt over het event in een persbericht

'Ik neem mijn beste dj-vrienden mee.'

“In 2015 hebben we geholpen om meer aandacht te krijgen voor de toekomst van jongeren die leven in Mumbai. Het hele team was ondersteboven door de vele positieve reacties van de fans en sponsors. Ondanks dat we ons doel hadden bereikt voelde het als het begin van iets groters. We hadden allemaal het gevoel dat we nog meer konden doen, dus toen hebben we besloten om dit jaar terug te keren met een nog groter event en met als doel 100.000 jongeren onderwijs te bieden. Deze keer zal ik het niet alleen doen, ik zal worden bijgestaan door mijn beste dj-vrienden die mij gaan helpen om dit doel te verwezenlijken.”

Steunen

Met de show hoopt Hardwell bewustzijn te creëren voor de slechte leefomstandigheden van kinderen in de sloppenwijken in Mumbai. Hij wil het belang van educatie voor deze kinderen op de kaart zetten. Fans die het goede doel willen steunen, kunnen zich via deze link aanmelden om op de guestlist te komen. 


Trending \\

Newsletter \\

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang elke week de laatste nieuws en updates!

Instagram \\

Facebook \\