Events

Lucas & Steve voor het eerst te zien op Tomorrowland!

Lucas & Steve voor het eerst te zien op Tomorrowland!

Het Nederlandse dj-duo Lucas & Steve staan vrijdag 21 juli voor het eerst op de mainstage van Tomorrowland in België. Ze delen het podium met...

Het Nederlandse dj-duo Lucas & Steve staan vrijdag 21 juli voor het eerst op de mainstage van Tomorrowland in België. Ze delen het podium met Tiësto, Sunnery James & Ryan Marciano, Carl Cox en Axwel & Ingrosso.


De festivalorganisatie maakte de line-up van het hoofdpodium vrijdagmiddag bekend. De dertiende editie van Tomorrowland is verspreid over twee weekenden. Het festival verwacht per weekend ruim 180.000 personen met 200 verschillende nationaliteiten. Lucas & Steve staan dus op beide weekenden geboekt.


"Het is echt een eer dat wij mogen draaien op de mainstage van één van de grootste festivals te wereld met zo’n groot en uitzinnig publiek. Vorig jaar draaiden we op de Lost Frequencies stage en dat we nu op mainstage staan is echt een droom die uitkomt'', zeggen Lucas & Steve.


In het tweede Tomorrowland-weekend, op vrijdag 28 juli, staan Lucas & Steve op de Spinnin' Sessions stage samen met Firebeatz en Kris Kross Amsterdam. Verder zijn ze deze zomer op vele andere grote festivals te zien, zoals The Flying Dutch, Mysteryland en Wish Outdoor in Mexico. Vorige week brachten ze hun nieuwe single uit: Up Till Dawn (On The Move).

Trending \\

Newsletter \\

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang elke week de laatste nieuws en updates!

Instagram \\

Facebook \\