Algemeen

Martin Garrix de jongste miljonair van Nederland!

Martin Garrix de jongste miljonair van Nederland!

Martin Garrix is met zijn 21 jaar de jongste Nederlander in de lijst van quote. Hij pakt hiermee 39e plek op de lijst van 'jonge miljonairs'. Zijn vermogen wordt geschat op...

Martin Garrix is met zijn 21 jaar de jongste Nederlander in de lijst van de quote top 100. Hij pakt hiermee de 39e plek op de lijst van 'jonge miljonairs'.  Zijn vermogen wordt geschat op 14 miljoen euro.

Martin Garrix is niet de enige dj die in de lijst staat. Zijn collega's Hardwell (26) en Afrojack (26) hebben allebei een vermogen van 16 miljoen euro. De meest verdiende Nederlandse dj is op dit moment Tiesto met een vermogen van €40 miljoen.

Doutzen Kroes is volgens het tijdschrift Quote de rijkste jonge bekende Nederlander. Het model zou 24 miljoen euro op haar bankrekening hebben staan en is daarmee de rijkste bekende miljonair van onder de veertig.

Doutzen is naast model Lara Stone, presentatrice Sylvie Meis en ontwerpster Marieke Meulendijks een van de vier vrouwen in de top 100.

Jan Smit, Simon Keizer en Nick Schilder hebben ook een plekje te pakken in de lijst. Schilder en Keizer hebben beiden een geschat vermogen van 7 miljoen euro, terwijl Jan Smit op 13 miljoen zou hebben

Trending \\

Newsletter \\

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang elke week de laatste nieuws en updates!

Instagram \\

Facebook \\