Tracks

Martin Garrix teased nieuwe tracks op Coachella!

Martin Garrix teased nieuwe tracks op Coachella!

Tijdens Coachella 2017 gaf Martin Garrix ons twee nieuwe previews, een met Florian Picasso en een met zanger Troye Sivan. Ben jij benieuwd naar de twee nieuwe tracks, beluister deze hier!

Tijdens Coachella 2017 gaf Martin Garrix ons twee nieuwe previews, een met Florian Picasso en een met zanger Troye Sivan. Ben jij benieuwd naar de twee nieuwe tracks, beluister deze hieronder.

Martin Garrix ft. Florian Picasso(?) - ID

Vorige week dropte hij een preview van een track die hij waarschijnlijk met Florian Picasso heeft gemaakt. De plaat heeft nog geen naam en over een releasedatum weten we ook nog niets. Wel is het weer een meesterwerk van Martin Garrix!Martin Garrix ft. Troye Sivan - There for You

Tijdens het tweede weekend van Coachella 2017 werden fans opnieuw blij verrast toen Troye Sivan bij hem de stage op kwam. De 21-jarige zanger en de 20-jarige dj lieten geheel onverwachts hun nieuwe single 'There for You' aan duizenden fans horen. Al langer gingen er geruchten rond dat de heren samen de studio waren ingedoken. Dat werd afgelopen weekend bevestigd. Het nummer is nog niet officieel gereleased, maar hier is alvast de teaser.

Trending \\

Newsletter \\

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang elke week de laatste nieuws en updates!

Instagram \\

Facebook \\