Tracks

Mike Williams brengt nieuwe track uit met Brézy

Mike Williams brengt nieuwe track uit met Brézy

Mike Williams heeft afgelopen week zijn nieuwe track 'Don't Hurt' gereleased. Mike wist dan ook in 2016 aardig de aandacht te trekken van het grote publiek, ook dit jaar trekt hij de aandacht naar zich toe.

Mike Williams heeft afgelopen week zijn nieuwe track 'Don't Hurt' gereleased. Mike wist dan ook in 2016 aardig de aandacht te trekken van het grote publiek, ook dit jaar trekt hij de aandacht naar zich toe. Na het succes van 'Another Night', komt de opvolger 'Don't Hurt' al snel om de hoek kijken.

Mike Williams feat. Brézy - 'Don't Hurt'

Samen met vocalist Brézy komt de Nederlandse Mike Williams met een prachtige, nieuwe track. Na het succes van 'Another Night' was het duidelijk tijd voor de volgende stap en dat doet de artiest in de vorm van 'Don't Hurt'. De track was al een keer te horen in de Spinnin' Records' Miami Night Mix, maar is nu pas officieel released. 

Dat Mike Williams weet hoe hij een productie in elkaar zit, dat mag duidelijk zijn. Met zijn vorige tracks was dit al goed terug te horen en ditmaal is dat zeker niet anders. Op heerlijke wijze weet de artiest de vocals van Brézy goed in zijn track te mixen. Dat moet ook wel, want Brézy weet het nummer echt uniek te maken. Mike maakt gebruik van een mooie song structuur en gebruikt nieuwe synths. 

Beluister hieronder de track:


Trending \\

Newsletter \\

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang elke week de laatste nieuws en updates!

Instagram \\

Facebook \\