Events

Milkshake zes maanden voor aanvang al uitverkocht

Milkshake zes maanden voor aanvang al uitverkocht

De negende editie van het Milkshake Festival op 25 en 26 juli op het terrein van de Westergas in Amsterdam is volledig uitverkocht. De organisatie verwacht zowel op zaterdag als zondag 18.000 bezoekers. Niet eerder was het dancefestival in zo'n vroeg stad

De negende editie van het Milkshake Festival op 25 en 26 juli op het terrein van de Westergas in Amsterdam is volledig uitverkocht. De organisatie verwacht zowel op zaterdag als zondag 18.000 bezoekers. Niet eerder was het dancefestival in zo'n vroeg stadium uitverkocht.

,,Wij springen hierdoor natuurlijk een gat in de lucht", zei organisator Marieke Samallo vandaag. ,,We hebben nog niks aangekondigd, met uitzondering van de data. Ondanks dat ongewisse, weten we nu al dat we bezoekers uit 71 landen kunnen verwelkomen. Uiteraard zijn er vaste onderdelen die terugkeren, maar we hebben zeker ook een aantal vernieuwingen en verrassingen in petto. En we gaan ook weer, op de vrijdag voorafgaand aan het festival, een Mini Milkshake speciaal voor mensen met een beperking organiseren."

Milkshake Festival is sinds de vijfde editie in 2016 uitgegroeid tot een tweedaags festijn. Het dancefestival is ontwikkeld vanuit de gedachtegang 'niets moet, alles mag'. Het laat zien dat entertainment, muziekkeuze, kledingkeuze en status niets met seksualiteit te maken hebben. De organisatie streeft naar een sfeer die vrij is van de door de maatschappij gecreëerde hokjesgeest.

Trending \\

Newsletter \\

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang elke week de laatste nieuws en updates!

Instagram \\

Facebook \\