Events

Nederlandse dj's doen het goed op Ultra Europe!

Nederlandse dj's doen het goed op Ultra Europe!

Ultra Europe heeft deze week een deel van de line-up bekendgemaakt. Het festival wordt elk jaar weer gehouden in Kroatië. Dit jaar staan er weer veel...

Ultra Europe heeft deze week een deel van de line-up bekendgemaakt. Het festival wordt elk jaar weer gehouden in Kroatië. Dit jaar staan er weer veel Nederlanders op het festival dat plaatsvindt van 14 t/m 16 juli. Armin van Buuren, Hardwell, Martin Garrix en Afrojack zijn een van de grote headlines. In totaal staan er meer dan 15 Nederlandse dj's op het festival.

Veel Nederlandse namen

Het festival heeft veel internationale artiesten uitgenodigd. Veel grote Nederlandse namen staan dan ook op deze lijst, zoals Armin van Buuren, Hardwell, Martin Garrix, Tiësto, W&W, Jay Hardway en Julian Jordan. Volgens de organisatie worden binnenkort meer namen bekendgemaakt.

Rechtszaak

Afgelopen week bleek dat UMF Miami in een rechtszaak is verwikkeld met Ultra Europe. Volgens Ultra Europe bezitten de Amerikanen niet de (volledige) rechten van zijn festival. Het festival verwijt UMF Miami dat ze het festival in Europa niet wilden promoten in de Verenigde Staten. 

Oorsprong Ultra Music Festival

Ultra Festival komt oorspronkelijk uit Miami dat zijn eerste editie beleefde in 1999. Het dankt zijn naam aan het legendarische album 'Ultra' van Depeche Mode. Sindsdien waait het festival uit over de hele wereld met verschillende Ultra Festivals in 23 landen. De Europese editie wordt sinds 2013 gehouden in het zonovergoten Split, gelegen aan de azuurblauwe zee van Kroatië.

Bekijk de aftermovie van afgelopen jaar Ultra Europe! 


Trending \\

Newsletter \\

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang elke week de laatste nieuws en updates!

Instagram \\

Facebook \\