Tracks

Nicky Romero komt met nieuwe edit

Nicky Romero komt met nieuwe edit

Sinds het uitkomen van de inmiddels klassieke track ‘Toulouse’ staat Nicky Romero internationaal in de spotlight. Het nummer komt uit 2012 en Nicky heeft een geheel eigen stijl ontwikkeld met de vele producties die hij door de jaren heen heeft uitgebr

Sinds het uitkomen van de inmiddels klassieke track ‘Toulouse’ staat Nicky Romero internationaal in de spotlight. Het nummer komt uit 2012 en Nicky heeft een geheel eigen stijl ontwikkeld met de vele producties die hij door de jaren heen heeft uitgebracht. Met zijn eigen label Protocol Recordings benadrukt hij deze stijl nog meer en hij opent hiermee vele deuren voor nieuw talent.

Nicky Romero blijft progressief

Gelukkig blijft hij zelf ook niet stil zitten, want na de compilatie die uitkwam in de aanloop naar de Miami Music Week die deze maand gehouden zal worden heeft hij nu een edit online gezet. Hij heeft de track ‘Miss Out’ van Trilane & Yaro ft. Max Landry aangepakt. Zoals we gewend zijn van Nicky is ook dit nummer weer heel erg ingesteld op de melodieën en harmonieuze samenhang. De progressive house-stijl van Nicky waarbij de vocalen extra kracht brengen is nog lang niet uitgeblazen en dat benadrukt hij nogmaals met deze edit.

Beluister Nicky’s edit van ‘Miss Out’ hieronder:


Trending \\

Newsletter \\

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang elke week de laatste nieuws en updates!

Instagram \\

Facebook \\