Music

Nicky Romero viert 250e episode Protocol Radio

Nicky Romero viert 250e episode Protocol Radio

Nicky Romero vierde afgelopen weekend zijn 250e episode van zijn radioshow Protocol Radio. In zijn jubileum programma blikte hij terug op...

Nicky Romero vierde afgelopen weekend zijn 250e episode van zijn radioshow Protocol Radio. In zijn jubileum programma blikte hij terug op de grootste hits sinds de lancering van Protocol Radio in 2012. Ook de nieuwste releases komen voorbij. 

2 uur lang de grootste klassiekers

In 2 uur tijd kwamen alle grote klassiekers voorbij, zoals zijn eigen hit 'WTF' die hij maakte met ZROQ. Sinds kort is het voor producers ook mogelijk om demo's van eigen producties in te sturen. Zo geeft Nicky jonge gasten een interessant platform om zich te presenteren aan de wereld. Want sinds de lancering wordt zijn show in meer dan zeventig landen uitgezonden op maar liefst 112 radiozenders. 

Elke zaterdagavond op Radio538

Vijf jaar geleden werd Protocol Radio geïntroduceerd In Nederland, het werdt dan ook in de eerste maanden na de lancering in augustus 2012 uitgezonden op SLAMFM. Na één jaar nam Radio538 het stokje over. Daar is de show elke zaterdagavond van 00:00 tot 01:00 te beluisteren. Ook op de Facebookpagina is de show in een live video te volgen. 

Niet de

Nicky Romero is niet de enige Nederlandse dj met een eigen radioshow. Armin van Buuren was in 2001 de eerste Nederlander met inmiddels al 815 episodes achter zijn naam. Ook Tiësto kwam in 2007 met zijn show Clublife die op dit moment 529 keer is uitgezonden. Eén van de nieuwere radioshows staat op naam van Oliver Heldens met Heldeep die hij in juni 2014 lanceerde. Hij staat inmiddels op 156 episodes. 


Trending \\

Newsletter \\

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang elke week de laatste nieuws en updates!

Instagram \\

Facebook \\