Nieuws

No Mondays tekenen platencontract bij Spinnin' Records!

No Mondays tekenen platencontract bij Spinnin' Records!

No Mondays (Stefan Broekman & Joris Mur) hebben afgelopen week een platencontract getekend bij een van de grootste dance labels van de wereld. Zij stappen in de voetsporen van o.a Ummet Ozcan, Blasterjaxx...

No Mondays (Stefan Broekman & Joris Mur) hebben afgelopen week een platencontract getekend bij een van de grootste dance labels van de wereld. Zij stappen in de voetsporen van o.a Ummet Ozcan, Blasterjaxx, Tony Junior, Bassjackers en nog veel meer grote namen. Je krijgt dan ook nog veel van ze te horen in 2017!

Wie zijn No Mondays?

In 2013 heeft het duo elkaar leren kennen en was het duo No Mondays geboren. Stefan Broekman & Joris Mur, nu No Mondays, begonnen al snel hun eigen sound te creëren met hun nieuwe single "Double Kill" en kregen al snel support van Ummet Ozcan en Jacob van Hage. Zij waren niet de enige die No Mondays opviel, ook Spinnin' Records bood het duo een publishing contract aan bij Music All Stars publishing. Daarna volgden meer tracks, zoals T.G.I.F een samenwerking met getalenteerde singer/songwriter John Harris. 

In 2015 begon het duo echt naamsbekendheid te krijgen door het teken van hun nieuwe track 'Katana' bij Nicky Romero's Protocol Recordings. Ook daarna kwam het duo in 2015 met een track 'Let it be you' die ze uitbrachten op het label van Hardwell 'Revealed recordings' en stonden in 2 weken tijd in de Beatport top 10.

In 2016 kwamen ze onder de aandacht van Afrojack die gelijk hun track 'Pyro', in samenwerking met Asonn, tekende op zijn label Wall Records. Pyro werd dan ook goed opgepikt door internationale DJ's, zoals Martin Garrix, Afrojack, Chuckie, Ummet Ozcan en nog veel meer. No Mondays word dan ook goed opgevangen met hun specifieke sound in de internationale electronic music scene. Ook hebben ze al in veel verschillende landen en op veel festivals mogen draaien, waaronder Tommorowland in Belgie. 

Binnenkort kunnen jullie meer verwachten van dit opkomende duo, we houden jullie op de hoogte!

Trending \\

Newsletter \\

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang elke week de laatste nieuws en updates!

Instagram \\

Facebook \\