Nieuws

Releasedatum bekend documentaire Martin Garrix & Carl Cox

Releasedatum bekend documentaire Martin Garrix & Carl Cox

Tegenwoordig krijgt elke DJ wel een Documentaire. Alleen Martin Garrix ontbreekt nog in dit rijtje thuis. Op dit moment domineert Martin Garrix de hitlijsten en kan een documentaire niet ontbreken.

Tegenwoordig krijgt elke DJ wel een Documentaire. Alleen Martin Garrix ontbreekt nog in dit rijtje thuis. Op dit moment domineert Martin Garrix de hitlijsten en kan een documentaire niet ontbreken. Martin Garrix heeft dan ook samen met Carl Cox een documentaire gemaakt. We wisten dat er over beiden een documentaire aankwam, maar nu weten we de releasedatum ook! De film gaat op 15 juni in premiere tijdens het LA Film Festival. Ongetwijfeld verschijnt de documentaire die dag ook online.

'Twee totaal verschilende artiesten'

Martin Garrix en Carl Cox, twee totaal verschillende artiesten, krijgen een gezamenlijke documentaire. 'When We Started' gaat over de geschiedenis van de electronische muziek. De film neemt je mee van de undergroundwereld uit de jaren '80 en naar de volwassen en populaire scene die het vandaag de dag is. Carl Cox en Martin Garrix zijn de perfecte hoofdpersonen om de geweldige scene van vroeger en nu in beeld te brengen.


Trending \\

Newsletter \\

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang elke week de laatste nieuws en updates!

Instagram \\

Facebook \\