Tracks

Ronnie Flex & BOEF komen met nieuwe single

Ronnie Flex & BOEF komen met nieuwe single

Wie kent ze niet?! Ronnie Flex en BOEF. Zij hebben gisteravond hun nieuwe track 'Come Again' uitgebracht. Het is de derde track die Ronnie voor zijn aankomende album naar buiten brengt.

Wie kent ze niet?! Ronnie Flex en BOEF. Zij hebben gisteravond hun nieuwe track 'Come Again' uitgebracht. Het is de derde track die Ronnie voor zijn aankomende album naar buiten brengt. Binnen elf uur had de track al 300.000+ views op YouTube. 

BOEF & Ronnie Flex 

Eerder bracht Ronnie Flex al 'Energie' en 'Plek Als Dit' uit die ook op het nieuwe album komen. Beiden werden meer dan dertigduizend keer verkocht en kregen een platina status. Ook BOEF doet het de laatste weken goed. Hij releasde in maart zijn nieuwste album Slaaptekort die meteen alle Spotify records verbrak. Het werd met 4,2 miljoen streams het meest gestreamde album van Nederland. Wereldwijd stormde hij de charts binnen met een indrukwekkende 28ste plek voor meest gestreamde artiest.

Boaz van de Beatz heeft het nummer geproduceerd. Hem kennen we van zijn platenlabel Nouveau Riche waar rappers als Jebroer, Mr. Polska en Ronnie Flex vandaan komen.

Beluister hieronder de track: 

Trending \\

Newsletter \\

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang elke week de laatste nieuws en updates!

Instagram \\

Facebook \\