Algemeen

Samenwerking tussen Hardwell & Lil Kleine?!

Samenwerking tussen Hardwell & Lil Kleine?!

Komt er binnenkort een samenwerking tussen Hardwell en Lil' Kleine? Hardwell gaf afgelopen zaterdag een optreden samen met Lil Kleine op The Flying Dutch.

Komt er binnenkort een samenwerking tussen Hardwell en Lil' Kleine? Hardwell gaf afgelopen zaterdag een optreden samen met Lil Kleine op The Flying Dutch. Hardwell reageerde enthousiast toen gevraagd werd over een mogelijke samenwerking in de toekomst. 

Op de vraag of de twee Nederlandse artiesten ook samen muziek gaan uitbrengen, reageert Hardwell tegenover NU.nl enthousiast. "Wie weet in de toekomst. We staan er allebei zeker voor open." Uit het gesprek blijkt dat de dj Lil Kleine via Whatsapp had uitgenodigd om een gezamenlijk optreden te geven op The Flying Dutch. 

De dj heeft afgelopen zaterdag opgetreden op drie locaties door het land. "Het is supertof om de hele wereld over te reizen om daarna drie shows in Nederland te doen", vertelt Hardwell ( Robbert van de Corput). Het publiek hier is kritischer op artiesten. "Het kost meer moeite om het Nederlandse publiek los te krijgten. Mensen leggen dat vaak negatief uit, maar ik vind dat heel positief. Je moet echt goed draaien."

Wat een tijd om te leven.

Een bericht gedeeld door Lil Kleine (@lilkleine) op


Trending \\

Newsletter \\

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang elke week de laatste nieuws en updates!

Instagram \\

Facebook \\