Algemeen

Sander van Doorn onthult zijn Purple Haze-alter ego

Sander van Doorn onthult zijn Purple Haze-alter ego

Dj en producer Sander van Doorn heeft in zijn carrière al een hoop clubs en festivals gezien en daarmee is hij ook al zo’n beetje de hele wereld rond geweest. De laatste tijd laat hij veel...

Dj en producer Sander van Doorn heeft in zijn carrière al een hoop clubs en festivals gezien en daarmee is hij ook al zo’n beetje de hele wereld rond geweest. De laatste tijd laat hij veel verschillende soorten muziek horen en ook in zijn sets draait hij alles van techno tot aan electro house.

Purple Haze is aangekomen

Reden genoeg voor veel organisatoren om hem te boeken, maar Sander zelf vond dat er nog wel wat meer vernieuwing bij kon. Daarom laat hij nu voor het eerst zijn nieuwe alter ego aan de buitenwereld zien. Onder de naam ‘Purple Haze’ zal hij gaan optreden en produceren, maar daarnaast blijft hij gelukkig ook gewoon actief onder de vertrouwde naam waarvan we hem kennen.

Het doel

Met Purple Haze wil Sander een nieuwe kant van de muziekwereld ontdekken. Het blijft dance, maar het geluid wat uit de speakers zal komen wanneer hij als Purple Haze draait zal wat donkerder en ruwer zijn dan we gewend zijn. De eerste track werd al gedraaid tijdens A State Of Trance episode 804 en heet ‘Neiloj’.

Sander is al langer bezig met het teasen van zijn nieuwe alter ego. Via sociale media liet hij af en toe cryptische berichten achter waardoor het duidelijk was dat hij ergens mee bezig was, maar wat dat precies was hield hij strikt geheim. Toen zijn accounts een tijdje offline werden gehaald wist hij de aandacht van fans te krijgen, maar gelukkig kwamen die gewoon weer terug online. Daarbij werd ook zijn tweede account voor Purple Haze online gezet. De eerste shows van Purple Haze werden in Sydney en Melbourne gehouden en deze heetten P.Haze 1 & 2.

Ultra

Tijdens het Ultra Music Festival dat dit weekend in Miami plaatsvindt zal hij duidelijkheid scheppen over het nieuwe project met een speciale show. Via een livestream van A State Of Trance is deze show wereldwijd te volgen.

Trending \\

Newsletter \\

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang elke week de laatste nieuws en updates!

Instagram \\

Facebook \\