Nieuws

SoundCloud lijkt een hekel te hebben aan Martin Garrix

SoundCloud lijkt een hekel te hebben aan Martin Garrix

Martin Garrix en SoundCloud beginnen een steeds slechtere combi te worden. De artiest wordt al tijden lang beschuldigd van rechtenschending terwijl het zijn eigen tracks zijn die hij op het platform plaatst.

Martin Garrix en SoundCloud beginnen een steeds slechtere combi te worden. De artiest wordt al tijden lang beschuldigd van rechtenschending terwijl het zijn eigen tracks zijn die hij op het platform plaatst. Het was voor de dj gelukkig even geleden dat het gebeurd was, maar in het begin van 2017 is het weer raak. SoundCloud heeft Garrix zijn tracks weer verwijderd. Het begint bijna een traditie te worden. 

SoundCloud verwijdert nogmaals tracks van Martin Garrix!

Als we een lijstje zouden maken met bedrijven en platformen die lekker gaan, dan zou SoundCloud daar zeker niet bij zitten. Het bedrijf krijgt tegenslag na tegenslag op hun bord en het enige wat ze lijken te kunnen doen is toekijken.

Terwijl het zo slecht gaat met je platform zou je goede publicatie wel kunnen gebruiken, maar ook dat lijkt er niet in te zitten voor SoundCloud. Voor de zoveelste keer heeft het platform tracks van Martin Garrix verwijderd en de dj is het meer dan zat. Dit laat hij in een Tweet weten

.

Het antwoord van SoundCloud is hetzelfde als altijd: we gaan er even naar kijken.

 

Dat Garrix er helemaal klaar mee is snappen we wel.


Trending \\

Newsletter \\

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang elke week de laatste nieuws en updates!

Instagram \\

Facebook \\