Tracks

Steve Aoki remixt theme voor ‘Ghost In The Shell’

Steve Aoki remixt theme voor ‘Ghost In The Shell’

De Amerikaanse Steve Aoki laat de laatste tijd veel verschillende kanten van zichzelf horen met de vele nummers die hij uitbrengt. Van electro house tot deep house en alles ertussenin: hij maakt het en hij weet er volle zalen mee te trekken.

De Amerikaanse Steve Aoki laat de laatste tijd veel verschillende kanten van zichzelf horen met de vele nummers die hij uitbrengt. Van electro house tot deep house en alles ertussenin: hij maakt het en hij weet er volle zalen mee te trekken. De laatste tijd zit hij ook erg veel met vocalisten en rappers in de studio en nu heeft hij weer een nieuw dingetje gevonden.

Ghost In The Shell

Op 5 maart werd namelijk bekend dat hij de theme song heeft gemaakt voor de nieuwe film genaamd ‘Ghost In The Shell’. Dit is een actie/sci-fi film met Scarlett Johanson in de hoofdrol. Zij speelt een cyborg politieagente met het doel een hacker tot orde te roepen. Het idee klinkt vet en de trailer is veelbelovend. De soundtrack die Steve Aoki daar nu aan toevoegt maakt het plaatje compleet en die past ook goed bij het idee van de film.

Steve’s jeugd herbeleefd

De originele film kwam al in 1995 uit en was een anime. De versie van dit jaar houdt vast aan de ideeën van het origineel, maar steekt deze wel in een modern jasje. Steve Aoki was al bekend met de anime versie sinds zijn jeugd en voor hem is het dus extra speciaal om de theme song te mogen maken:

‘This is a big day for me. Especially for teenage youth me when I first watched the anime Ghost In The Shell that planted the seeds for my imagination and obsession for Sci fi android life AI singularity and later the blueprints towards my Neon Future ideology.’

Het nummer maakt gebruikt van grove geluide en rauwe electro synths. Precies wat je zou verwachten bij een film over hackers en technologische hoogstandjes. Bekijk de trailer en de video waarin het nummer van Steve werd gepresenteerd hieronder:


Trending \\

Newsletter \\

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang elke week de laatste nieuws en updates!

Instagram \\

Facebook \\