Nieuws

Taylor Swift maakt ruzie met dj over getuigen rechtszaak

Taylor Swift maakt ruzie met dj over getuigen rechtszaak

Taylor Swift en de radio-dj die ervan wordt beschuldigd haar bij haar achterste te hebben gegrepen maken voorafgaand aan een rechtszaak ruzie over de getuigen.

Taylor Swift en de radio-dj, die ervan wordt beschuldigd Swift bij haar achterste te hebben gegrepen, maken voor de rechtszaak die begin augustus zal plaatsvinden ruzie over de getuigen. Zowel Taylor Swift, als de dj willen dat de rechter de getuigen van de ander niet toestaat. Swift meent dat de financieel expert van radio-dj David Mueller niet bekwaam is om te getuigen.

Mueller heeft op zijn beurt  bezwaar tegen de getuigen die de zangeres wil opvoeren, omdat zij, een professor vrouwenstudies, geen graad in psychologie zou hebben.

Mueller ging in 2013 samen met zijn vriendin tijdens een ontmoeting met fans op de foto met de zangeres. Nadat de foto genomen was, beschuldigde het beveiligingsteam van Swift de dj ervan haar onzedelijk te hebben betast. Het stel werd hierdoor zonder pardon het gebouw uit gezet.

Twee dagen later werd Mueller ontslagen. Hij beweert niets verkeerd te hebben gedaan tijdens het maken van de foto. Het team van Swift gaf destijds als reactie dat het bewijs was overgedragen aan zijn werkgever.

Onhandige fotopose

Het verlies van zijn baan zorgde ervoor dat de dj twee jaar na zijn ontslag besloot de zangeres aan te klagen. Als reactie daarop startte zij ook een rechtszaak.

Haar advocaten schreven: "Het doel van deze claim is te laten zien dat Mueller schuldig is aan vernederend en immoreel gedrag jegens Ms. Swift, en als voorbeeld te dienen voor andere vrouwen die mogelijk aarzelen deze vernederende en buitensporige daden publiekelijk te herleven.

In de papieren benadrukten de advocaten van Swift ook dat het niet ging om een onhandig uitgevoerde fotopose van de dj. "Mueller legde niet slechts zijn hand op mevrouw Swift tijdens het poseren. Hij tilde haar rok op en betaste haar."

Trending \\

Newsletter \\

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang elke week de laatste nieuws en updates!

Instagram \\

Facebook \\