Algemeen

Technoclub Het Magazijn opent binnenkort zijn deuren

Technoclub Het Magazijn opent binnenkort zijn deuren

Als je aan underground clubnachten in Den Haag denkt, denk je al gauw aan de PIP, HOOP of Woosah. Maar vanaf 6 juli komt daar een nieuwe naam bij.

Als je aan underground clubnachten in Den Haag denkt, denk je al gauw aan de PIP, HOOP of Woosah. Maar vanaf 6 juli komt daar een nieuwe naam bij. In het centrum van de stad opent technoclub Het Magazijn voor het eerst zijn deuren. Dankzij de 24-uursvergunning kun je de hele dag door blijven dansen!

Het Magazijn

Het Magazijn bevindt zich aan de Grote Markt, in de kelder van de oude Kwantum, waar de winkel vroeger haar magazijn had. Het oude Kwantumgebouw wordt omgedoopt tot een groot horeca- en uitgaansconcept dat Bleyenberg gaat heten. Zo komen er ook een rooftopbar, een restaurant, coffeebar en een cocktailbar.

In de eerste maanden is Het Magazijn elke vrijdag en zaterdag geopend, later komt hier nog de donderdag bij. Volgens de organisatie komen veel binnen- en buitenlandse artiesten draaien. Het muziekaanbod is daarnaast divers met house, techno, disco en Italo.

Programmering

Donderdag 6 juli: Opening night
Vrijdag 7 juli: District25 Invites
Zaterdag 8 juli: Eluize (DE) – [Night Tide, Studio Kreuzberg], Hubert Kirchner - [Parquet]

Kijk hier voor meer informatie over Het Magazijn.

Trending \\

Newsletter \\

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang elke week de laatste nieuws en updates!

Instagram \\

Facebook \\