Tracks

Tiësto teased nieuwe KSHMR samenwerking op Ultra

Tiësto teased nieuwe KSHMR samenwerking op Ultra

Afgelopen weekend gingen duizenden mensen los in miami tijdens Ultra Music Festival en wereldwijd keken er honderduizenden mee.

Afgelopen weekend gingen duizenden mensen los in miami tijdens Ultra Music Festival en wereldwijd keken er honderduizenden mee. Dat artiest het festival als de ultieme kans zien om hun nieuwste creaties te testen mag dus duidelijk zijn. Zo deed Tiësto dat dit jaar ook. De Nederlander werkte in 2015 al eens samen met KSHMR voor de track 'Secrets' en lijkt ook nu weer een track te hebben gemaakt met de artiest. 

Tiësto geeft voorproefje op KSHMR collab
 

Voor meer dan 20 jaar is Tiësto een iconisch persoon in de dancescene. Ondanks het feit dat veel fans hem liever terug naar de trance zien gaan, blijft de Nederlander zijn sound constant innoveren. Zo maakte hij een keiharde Big Room klapper met KSHMR in 2015 in de vorm van 'Secrets' en lijkt hij dat dit jaar weer te doen. Althans, hij werkt weer samen met KSHMR maar dan voor een andere track natuurlijk. De ID is op YouTube belandt en komt direct van Tiësto's set op Ultra afgelopen weekend. 

Check de ID hieronder en laat ons weten wat je er van vindt! 


Trending \\

Newsletter \\

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang elke week de laatste nieuws en updates!

Instagram \\

Facebook \\