Events

Ultra Music Festival krijgt een Mexico editie

Ultra Music Festival krijgt een Mexico editie

Eerder deze week had Ultra Music Festival nogal gezeik met de Europese versie. Toch weerhoudt de organisatie er niet van om nog eens uit te breiden.

Eerder deze week had Ultra Music Festival nogal gezeik met de Europese versie. Toch weerhoudt de organisatie er niet van om nog eens uit te breiden. Na succesvolle editie's in Argentinië, Brazilië en Chili, is het nu tijd om nog een editie in Zuid-Amerika toe te voegen. Ultra Music Festival komt naar Mexico! 

UMF komt naar Mexico!

Dit jaar is het dan eindelijk zo ver, op 6 en 7 oktober moet het twee dagen lang helemaal los gaan in Foro Pegaso, een locatie die nog geen 20 minuten van Mexico City verwijderd ligt. Het festival biedt beide dagen de ruimte voor 100.000 festivalgangers. Welke artiesten aanwezig zullen zijn is nog niet bekend, maar de tickets voor dit festival zijn al beschikbaar. Via deze link kan je kaarten bestellen. 

In 2008 kwam UMF met Ultra Worldwide en sindsdien gaat het de hele wereld over. Van Ultra Asia tot Ultra Europe en van Ultra Caribbean tot Ultra South-America. Begin dit jaar kondigde UMF aan dat het festival dit jaar ook naar Australië, India en China zal komen. Nu komt daar dus Mexico bij. 

Trending \\

Newsletter \\

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang elke week de laatste nieuws en updates!

Instagram \\

Facebook \\