Algemeen

Weet jij wat de rijkste dj ter wereld verdient?

Weet jij wat de rijkste dj ter wereld verdient?

Iedereen weet dat de gemiddelde dj veel geld verdient. Hoeveel zou dan de meest verdiende dj ter wereld verdienen? De bedragen verschillen nogal van de werkelijkheid.

Iedereen weet dat de gemiddelde dj veel geld verdient. Hoeveel zou dan de meest verdiende dj ter wereld verdienen? De bedragen verschillen nogal van de werkelijkheid. Per optreden kan de fee flink verschillen van €10.000 tot €200.000, de meeste dj's verdienen dan ook een aardig zakcentje. Op dit moment is de rijkste dj ter wereld: Calvin Harris


Calvin Harris in top 60 rijkste Schotten 


Calvin Harris behoort na zijn omzet in 2016 bij de top 60 rijkste mensen van Schotland. Vorige jaar verdiende hij 25 miljoen pond en zijn waarde wordt geschat op 120 miljoen pond. Zijn inkomsten heeft hij vooral te danken aan zijn hits, als schrijver, model en dj. Zo verdient hij 500.000 dollar voor zijn Hakkasan residency in Las Vegas. Calvin Harris staat met zijn inkomen in de top 1000 van Groot-Brittannië en is de 21ste rijkste artiest uit het Verenigd Koninkrijk. In 2013 nam de dj de eerste plek over van Tiësto over als best betaalde dj ter wereld. Sindsdien kwam hij niet meer van zijn plek af! 

Trending \\

Newsletter \\

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang elke week de laatste nieuws en updates!

Instagram \\

Facebook \\