Music

Zedd bevestigt een samenwerking met Iggy Azalea en Liam Payne

Zedd bevestigt een samenwerking met Iggy Azalea en Liam Payne

Tegenwoordig is het zo dat als je een bericht retweet op Twitter of een like geeft op Instagram dat dat als een bevestiging gezien kan worden. Zo is dat ook het geval met een fan account van Zedd.

Tegenwoordig is het zo dat als je een bericht retweet op Twitter of een like geeft op Instagram dat dat als een bevestiging gezien kan worden. Zo is dat ook het geval met een fan account van Zedd. Het account twitterde over een samenwerking met Iggy Azalea en Liam Payne, Zedd retweette het bericht en dat kan een bevestiging zijn van mogelijke samenwerkingen. Waarschijnlijk zal dit nieuws dan ook kloppen.

Zedd gaat samenwerkingen aan met Iggy en Liam
 

Begin deze maand werd bekend dat het aankomende album van Iggy Azalea vertraging opgelopen had. Dit zou te maken hebben met een samenwerking tussen de twee. Een samenwerking welke nu ook nog eens bevestigd lijkt te zijn. Zedd werkt al tijden samen met grote artiesten en meestal loopt dit uit tot grote hits.

Ook een samenwerking met One Direction-lid Liam Payne lijkt mogelijk te zijn als we de tweet mogen geloven. Een samenwerking die nog wel eens heel groot kan worden. De stijl van de twee zou een bijzondere combinatie moeten op leveren. 

Het kan ook maar zo zijn dat deze samenwerkingen op Zedd's aankomende album komen te staan!

Trending \\

Newsletter \\

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang elke week de laatste nieuws en updates!

Instagram \\

Facebook \\