Tracks

Zedd dropt nieuwe track met Alessia Cara 'Stay'

Zedd dropt nieuwe track met Alessia Cara 'Stay'

We zijn bijna aanbeland in de derde maand van 2017 en op een late remix van 'Let Me Love You' na, zagen we nog niets verschijnen van grootmacht Zedd...

We zijn bijna aanbeland in de derde maand van 2017 en op een late remix van 'Let Me Love You' na, zagen we nog niets verschijnen van grootmacht Zedd. De artiest heeft een goed 2016 achter de rug, maar leek van buitenaf nog redelijk rustig aan te doen. Echter heeft Zedd wel gewerkt aan een nieuwe productie met Alessia Cara. Een productie die, een dag eerder dan gepland, naar buiten wordt gebracht. 

Zedd dropt nieuwe track met Alessia Cara

De track 'Stay' van Zedd en Aleesia Cara is er één om van te genieten, maar valt wel op een bepaalde manier op. Het nummer is rustig en heeft een pop-vibe tot en met. Toch komt ons iets bekends voor en dat is toch wel erg jammer. The Chainsmokers hebben met hits als 'Closer' en 'Zedd' een bepaalde vibe gecreeërd die lijkt te werken. Zedd moet dat ook onder ogen gezien hebben en heeft exact dezelfde vibe weten te creeëren. Ergens heel tof gedaan, maar ergens ook wel heel erg jammer. 

Wil je weten wat we bedoelen? Check dan de track hieronder!


Trending \\

Newsletter \\

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang elke week de laatste nieuws en updates!

Instagram \\

Facebook \\